Over ett år

Ja, som dere ser er det over 1 år siden jeg har blogget. Jeg hadde egentlig tenkt å slutte, men så kom jeg plutselig på at jeg ville fortsette nå. Eller jeg skal begynne på nytt, men ville ikke lage meg ny blogg, siden jeg vil had et samme bloggnavnet. Så da prøver jeg og begynne på nytt. Håper det går greit? 

Skal prøve å blogge så ofte jeg kan. Men kan ikke love flere innlegg vær dag. Men et lite nå og da skal jeg nok greie. Nok om det... 

I det siste så har det jo skjedd ganske mye, for de som ikke viste det så skjer det jo ganske mye på ett helt år. Jeg har rukket å fylle 15 år og begynte i 10 klasse. Jeg har begynt på dans igjen, har ikke gått på det siden jeg var 9-10 eller noe. Angrer ikke et eneste sekund på at jeg begynte på det igjen. Det er bare sååå gøy!! Jeg har slutta på håndball, angrer meg litt nå og da, men eller går det fint. Jeg sluttet på grunn av at jeg ville satste på dans, igjen. Foresten så danser jeg freestyle og hip hop!! <3 Det er ganske moro, men litt vanslig å!! Men man må ikke aldri gi opp for det er i motbakker det går oppover!! Hahah!! JA, gidder ikke skrive alt nå.... Men dere får følge med på bloggen hvis dere lurer på mere!! 

Jeg har også tatt piercing i øret og navlen + at jeg kanskje skal ta i tunga eller overleppa i løpet av ferien som er neste uke!! 

Har ikke så veldig mye mere å si... 

Så vi blgoges!!!!!

Lite bilde, men samma det, dere får i allfall sett den fine piercin gen min i navlen <3<3<3
 Har ikke bilde av den jeg har i øret, men det er ei sånn stang, hvis dere skjønner....

 

 

Men vi snakkes!!!! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits